IniciNoticiesSocietatJUTJATS, ADVOCATS I PROCURADORS AVISARAN ELS SERVEIS SOCIALS DE CADA MUNICIPI ABANS...

JUTJATS, ADVOCATS I PROCURADORS AVISARAN ELS SERVEIS SOCIALS DE CADA MUNICIPI ABANS DELS DESNONAMENTS AMB RISC.

si-se-puede1El Departament de Justícia, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), les quatre diputacions catalanes, els col·legis d’advocats i procuradors de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) han signat un protocol perquè totes els desnonaments hipotecaris amb risc siguin comunicats als serveis socials abans de fer-se efectius. D’aquesta manera s’evitarà que les famílies quedin totalment desemparades quan les facin fora de casa seva. El protocol s’aplicarà a tots aquells municipis del territori català que vulguin adherir-s’hi. El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha explicat com funcionarà el nou protocol.

desnonaments 1

El president de la diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha explicat que els efectes del protocol seran “immediats” i que “els seus efectes es palparan socialment”.

desnonaments 2

El president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, ha explicat que els ajuntaments jugaran un paper clau alhora de detectar aquelles famílies que es trobin en situació de risc.

desnonaments 3

A Tordera, la plataforma d’afectats per l’hipoteca l’integren actualment entre 70 i 80 persones del municipi, que es reuneixen cada dilluns al local Emili Vendrell per analitzar cada cas.

ÚLTIMES NOTÍCIES