IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ I RÀDIO TORDERA OBREN ELS MICRÒFONS A TOTHOM EL...

EL TEATRE CLAVÉ I RÀDIO TORDERA OBREN ELS MICRÒFONS A TOTHOM EL PROPER DIJOUS EN LA NOVA PROPOSTA DEL CICLE L’ALTRE CLAVÉ, A LA PLAÇA DE MIQUEL MARTÍ I POL.

microsoberts_altreclave13El proper dijous, 11 de juliol arriba una nova proposta del cicle l’Altre Clavé sota el títol “micròfons oberts”.

La segona nit de l’Altre Clavé obre els micròfons a tothom que hi vulgui participar ja sigui explicant acudits, fent imitacions, cantant una cançó o, simplement, manifestant el que pensa. Per participar-hi només cal enviar un correu a comunicacio@teatreclave.cat indicant el que es farà i les necessitats tècniques. Cada participant té cinc  minuts per dir la seva. Ho explica el director artístic de l’Altre Clavé, Medín Peiron.

altre clave 2

Micròfons oberts serà retransmès en directe per Ràdio Tordera i comptarà, entre intervenció i intervenció, amb l’actuació en directe del Combo rock del Teatre Clavé. Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i començaran a les 22:00h a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé. L’Altre Clavé està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera i Ràdio Tordera.