IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES ORGANITZA UN CONCURS PER ESCOLLIR ELS DOS GRUPS...

EL CASAL DE JOVES ORGANITZA UN CONCURS PER ESCOLLIR ELS DOS GRUPS LOCALS QUE ACTUARAN AL CONCERT JOVE DE FESTA MAJOR

03411La Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves i amb la col·laboració de l’Associació de Músics La Pua, organitzen per aquest estiu una nova edició del concurs de grups locals.

Per poder participar-hi cal que els grups estiguin vinculats a Tordera, ja sigui perquè tots els seus components són de Tordera, perquè hi assagen o perquè algun dels seus membres està empadronat al municipi. S’hi poden presentar grups de qualsevol estil musical. El concurs està pensat amb l’objectiu promoure, potenciar i donar suport als grups locals a través d’un concert en el marc de la Festa Major durant el qual puguin donar-se a conèixer al públic. Ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera.

eliana concurs musica

L’elecció dels grups guanyadors la realitzarà un jurat composat per un músic professional, un jove del municipi, un representant de l’associació de músics la Pua i un representant de la regidoria de joventut. El jurat valorarà especialment la qualitat musical, l’originalitat i que la música esdevingui relacionada amb festa major. Dels treballs rebuts s’escolliran 2 grups com a guanyadors. Cada grup obtindrà un premi de 300€ i haurà de realitzar una actuació en directe de manera gratuïta durant la festa major 2013 que es desenvoluparà durant els dies 14, 22, 23 i/o 24 d’agost. Els treballs es lliuraran del 5 al 15 de juliol en format electrònic amb les dades corresponents i els temes a: casaldejoves@tordera.cat. Per a més informació cal consultar les Bases del Concurs, a la web www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES