IniciNoticiesSalutLA CORPORACIÓ DE SALUT DEL MARESME I LA SELVA PREVEU REDISTRIBUIR ESPECIALITATS...

LA CORPORACIÓ DE SALUT DEL MARESME I LA SELVA PREVEU REDISTRIBUIR ESPECIALITATS ENTRE ELS HOSPITALS DE CALELLA I BLANES.

HospitalCalellaL’Hospital de Calella podria perdre l’especialitat de traumatologia, que es traslladaria tota a l’Hospital de Blanes. En canvi el centre blanenc perdria l’àrea de cirurgia general, que es concentraria tota a l’hospital de Calella. És la part més significativa del pla que estudia la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per redistribuir part de l’activitat dels dos hospitals i concentrar especialitats en un mateix centre amb l’objectiu d’oferir més qualitat i seguretat al pacient. La Corporació aposta per mantenir l’activitat de consultes externes als dos hospitals.

Els dos hospitals ja fa 20 anys que treballen com un sol centre, tot i que amb dos edificis separats per 15 quilòmetres. Les proves TAC ja es venen fent totes a Calella, mentre que les ressonàncies magnètiques cal fer-les a Blanes. Igualment, les especialitats d’Oftalmologia, Otorinolaringologia, Urologia i els parts ja es realitzen a només un dels dos hospitals. El responsable de l’àrea de Planificació i Desenvolupament, Xavier Conill, ha destacat que el 2012 es recordarà per l’increment de la productivitat i per l’esforç dels treballadors que han hagut de renunciar a l’import equivalent una paga extra.

xavier conill

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha fet pública la memòria de la seva activitat assistencial durant el 2012. Tota la informació de la memòria anual està disponible a la pàgina web www.salutms.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES