IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ORGANITZA AQUEST JULIOL ACTIVITATS CULTURALS PER ADULTS AL PATI INTERIOR...

LA BIBLIOTECA ORGANITZA AQUEST JULIOL ACTIVITATS CULTURALS PER ADULTS AL PATI INTERIOR DE L’EQUIPAMENT.

03371La biblioteca de Tordera prepara per les nits de juliol, una nova edició del Festival Multipolar, una programació especial de contes i recitals per a adults que es realitzen a l’aire lliure, al pati interior de la biblioteca. Es tracta d’una sèrie d’activitats culturals organitzades per la xarxa de biblioteques de Barcelona que es programaran fora de l’horari habitual de la Biblioteca. La responsable de la biblioteca, Silvia Anfronts recorda els objectius del festival.

festival 3 juliol 1

La primera proposta serà avui amb “Sir Gawain i el cavaller verd”, a càrrec de Jordina Biosca. Un text amb tots els ingredients bàsics de la literatura de l’edat mitjana i que apropen al públic a entendre i viure directament uns conceptes i uns preceptes socials que, en les condicions actuals, ens queden bastant més enllà dels 600 anys que cronològicament ens separen d’aquesta obra. Ho explica Silvia Anfronts.

festival 3 juliol 2

L’entrada als espectacles és gratuïta, però atès que l’aforament és limitat, cal confirmar prèviament l’assistència a la Biblioteca (tel. 937642560). L’espectacle començarà a dos quarts de 10 de la nit.