IniciNoticiesComerçJOAN CARLES GARCIA DEFENSA L’APOSTA DELS MERCATS DEL DISSABTE I DESTACA QUE...

JOAN CARLES GARCIA DEFENSA L’APOSTA DELS MERCATS DEL DISSABTE I DESTACA QUE HI HA LLISTA D’ESPERA DE PARADES PEL MERCAT SETMANAL DELS DIUMENGES.

24-0089En el darrer programa del “Línia directa amb l’Alcalde”, un comerciant de Tordera demanava poder fer alguna cosa per incentivar el tradicional mercat dels diumenges, ja que considerava que últimament va a la baixa. Destacava que a Santa Susanna també s’hi fa un mercat el diumenge el matí i si això perjudica el del nostre municipi. En resposta a la pregunta, Joan Carles Garcia deia que aquest mercat ja fa uns anys que es fa i que no són competència entre sí perquè no es poden comparar en quan a magnitud. Escoltem-lo.

alcalde mercat 1

Un aspecte que cal tenir en compte és l’oferta dels grans centres comercials i les botigues “low cost” (baix preu), que són competència directa del mercat. En aquest sentit, Joan Carles Garcia assegura que el mercat es reforça per sí sol i assenyala que hi ha llista d’espera de parades que volen participar-hi. També explica com estan reestructurant els marxants del nucli antic per aprofitar l’espai.

alcalde mercat 2

Garcia també defensa l’aposta dels mercats dels dissabtes, que va començar el dia 1 de juny amb la fira Estelània amb l’objectiu de dinamitzar el centre vila.

alcalde mercat 3

Aquest passat cap de setmana, en motiu de la fira d’artistes “L’Obridor”, els comerciants de Tordera van tornar a repetir l’experiència de “la botiga al carrer”.

ÚLTIMES NOTÍCIES