IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA COMENÇA LA PROGRAMACIÓ D’ESTIU AMB MÉS MÚSICA I CONSOLIDANT...

RÀDIO TORDERA COMENÇA LA PROGRAMACIÓ D’ESTIU AMB MÉS MÚSICA I CONSOLIDANT LA INFORMACIÓ LOCAL.

02760Ràdio Tordera comença la programació d’estiu que s’allargarà fins a mitjans setembre. Enguany es vol potenciar la presència musical a les tardes, amb el programa Zona d’Estiu de 16 a 18 hores. Amb la col·laboració de la xarxa de comunicació local, el locutor Albert Malla oferirà el programa Cocodril Club amb èxits de sempre. Un nou programa de poesia i rapsodes el dissabte matí i la retransmissió del concert de festa major de Sant Pere, completen algunes de les novetats de la temporada. Magazines de matí i tarda, programes musicals i específics també tenen cabuda a la nova programació. D’aquesta manera es procura mantenir els tres pilars fonamentals de l’emissora: la informació, l’opinió i l’entreteniment.

Els serveis informatius, amb notícies a cada hora, continuaran sent l’eix vertebrador de la programació. La temporada d’estiu prepara diverses  retransmissions d’actes representatius, com els de la festa major de Sant Bartomeu.

Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb la identitat al Facebook i al Twitter, on s’hi plasmen a diari les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet i ràdio a la carta.

ÚLTIMES NOTÍCIES