IniciNoticiesCulturaEL GRUP DE MÚSICA TRADICIONIAL LA CARPETA TANCA AQUESTA NIT ELS BALLS...

EL GRUP DE MÚSICA TRADICIONIAL LA CARPETA TANCA AQUESTA NIT ELS BALLS DE PRIMAVERA, COORGANITZAT PER LA NOSTRA DANSA.

balls tradicionalsDarrer ball de primavera aquesta nit a la plaça Miquel Martí i Pol, amb el grup La Carpeta. La banda està formada per Simone Lambregts i Clara Ribatallada, que recuperen la formació clàssica de les festes pirinenques, amb el duet d’acordió diatònic i violí. Després d’un llarg recorregut per diversos grups, tocant balls tradicionals de tot arreu i experimentant amb fusions de tota mena, les dues artistes es proposen recordar algunes de les músiques que han perdut pel camí. Amb aquest objectiu presenten La carpeta, on hi ha desats retalls i records, melodies i cançons.

El punt en comú de totes les danses que proposen aquest duet és que, siguin tradicionals o inventades, totes es ballen en grup. En fila o en rotllana, ràpides o lentes, totes són danses col•lectives.

L’actuació de La carpeta serà avui a partir de les 22h a la plaça de Miquel Martí i Pol. La proposta és gratuïta i està organitzada conjuntament per l’Associació La Nostra Dansa i el Teatre Clavé. El membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costes recorda que després del curset de balls tradicional, durant el propers mesos podran posar en pràctica tots els coneixements adquirits.

balls primavera

La Carpeta tanca els balls de primavera a la plaça de Miquel Martí i Pol, per on han passat Radiokuartet i La Sonsoni. Properament, durant el mes de juliol, la plaça de Miquel Martí i Pol serà l’escenari de les propostes de l’Altre Clavé, la programació d’estiu d’aquest equipament.

ÚLTIMES NOTÍCIES