IniciNoticiesSocietatUNA VINTENA DE PERSONES REQUEREIXEN ELS SERVEIS DEL SÍNDIC EN LA SEVA...

UNA VINTENA DE PERSONES REQUEREIXEN ELS SERVEIS DEL SÍNDIC EN LA SEVA VISITA A TORDERA

IMGP7212Una vintena de veïns i veïnes de Tordera han estat atesos aquest dijous per l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya, a la biblioteca. En total, vint persones han demanat hora per tractar, fins aquest migdia, queixes en relació amb estaments públics i empreses que ofereixen serveis, com ara la llum, el telèfon o el gas. El Síndic té la funció d’atendre les queixes de totes les persones relacionades amb les administracions públiques i les empreses que presten serveis generals. L’adjunt general del Síndic, Jordi Sànchez-Picañol ha explicat a Ràdio Tordera que actualment, moltes de les queixes es desprenen de la situació de crisi econòmica en relació amb els ajuts públics.

balanc sindic 1

Malgrat aquesta situació, Sànchez-Picañol assegura que un percentatge important dels requeriments del síndic, són escoltats.

balanc sindic 2

L’adjunt general del Síndic, Jordi Sànchez-Picañol, ha  recordat que també actuen en la supervisió de les empreses privades que presten serveis d’interès públic, com ara la llum, la telefonia, el gas i el butà. Pel que fa a la visita a Tordera, Jordi Sànchez-Picañol ha explicat que els desplaçaments als municipis són per apropar el Síndic a tots els ciutadans de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES