IniciGeneralVAGA DE TREBALLADORS D’ABERTIS DURANT EL CAP DE SETMANA DE SANT JOAN....

VAGA DE TREBALLADORS D’ABERTIS DURANT EL CAP DE SETMANA DE SANT JOAN. PER LA SEVA BANDA, RENFE INCREMENTARÀ ELS COMBOIS AL MARESME.

peatgeEls sindicats CCOO i UGT de l’empresa Abertis, que té la concessió de l’Autopista C32 del Maresme, han anunciat aturades els dies 21, 22, 23 i 24 de juny per denunciar el ”bloqueig per part de l’empresa de la negociació del conveni col·lectiu”.

En un comunicat, Abertis qualifica les aturades de “mesura desproporcionada i en unes dates d’alta demanda de mobilitat per part dels ciutadans”. Les aturades convocades pels treballadors d’Abertis poden tenir impacte a diverses autopistes de la xarxa catalana que gestiona aquesta companyia, com són l’AP-7, l’AP-2, la C-32 al seu pas pel Garraf i pel Maresme i la C-33.

Abertis Autopistes s’ha compromès a adoptar “totes les mesures” que tingui a l’abast per “facilitar la circulació segura i fluida per la xarxa” durant el cap de setmana de Sant Joan.

D’altra banda, Els dies 23 i 24 de juny, Rodalies de Catalunya incrementarà la seva oferta de transport amb 10.480 places addicionals, amb motiu de la revetlla de Sant Joan. La nit del diumenge i la matinada de dilluns es reforçarà la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb les poblacions costeres del Garraf i de les localitats del Maresme i la Costa Brava i s’ha previst la circulació de cinc trens especials.

Els reforços s’iniciaran la nit de diumenge per tal de facilitar el desplaçament per celebrar la revetlla. D’aquesta manera, la nit del 23 el serveis de la línia R1 de rodalia de Barcelona (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) incrementarà l’oferta de transport amb la duplicació de la composició de trens.  A més circularan dos serveis especials amb destinació Mataró i sortida de L’Hospitalet del Llobregat  a les 23:27 hores i a les 23:50h. Aquests dos trens pararan a totes les estacions del seu recorregut.