IniciNoticiesEntitatsLA TORDERENCA MARIONA LLORENS ES PROCLAMA CAMPIONA DE CATALUNYA SUB-25 I TERCERA...

LA TORDERENCA MARIONA LLORENS ES PROCLAMA CAMPIONA DE CATALUNYA SUB-25 I TERCERA ABSOLUTA DE BITLLES CATALANES.

Foto: Mariona Llorens
Foto: Mariona Llorens

La torderenca, Mariona Llorens es va proclamar el passat diumenge, campiona de Catalunya Sub-25 i tercera absoluta de bitlles Catalanes. Cervera va acollir la final del campionat individual, organitzat per la federació catalana de bitlles. En aquesta edició hi participaven 60 homes i 40 dones, de diverses categories i clubs de tot Catalunya. La Mariona explicava com es va desenvolupar el campionat català de bitlles.

mariona llorens 1

Després de les tirades, la Mariona va ser la millor en la categoria de Sub-25 i tercera absoluta, una posició que li permetrà formar part de la selecció catalana de bitlles.

mariona llorens 2

La torderenca Mariona Llorens, forma part del club local “La Penya del Bistec” i el passat 2012, com integrant de la Selecció Catalana de Bitlles Catalanes, es va proclamar campiona del món en la categoria d’equips i de la Copa Associació en la primera Copa Internacional de bitlles catalanes celebrada a El Salvador, l’Amèrica Central.

Durant el campionat de Catalunya celebrat a Cervera,  un altre membre de la penya del bistec, en Ricardo, va quedar segon classificat de la categoria d’aleví.

ÚLTIMES NOTÍCIES