IniciNoticiesEducació25 NENS I NENES DE L’ESPLAI EL GARBELL DE TORDERA MARXEN AQUEST...

25 NENS I NENES DE L’ESPLAI EL GARBELL DE TORDERA MARXEN AQUEST PROPER CAP DE SETMANA DE COLÒNIES A L’EMPORDÀ.

esplai garbellA les portes de les vacances d’estiu, l’Esplai El Garbell de Tordera es prepara per marxar de colònies i acabar, com es mereix, un nou any de diversió. Aquest proper cap de setmana, nens i monitors marxen a passar tres dies en una casa de colònies de l’Empordà, des del divendres a la tarda fins diumenge. Tot i que no ens poden avançar gaires coses sobre les activitats, perquè és sorpresa per els nens i nenes, una de les monitores de l’esplai, la Marta Dalmau, ens explica on van i com han organitzat el cap de setmana.

marta colonies esplai 1

Un total de 25 nens i nenes, d’entre 5 i 12 anys, participaran de les colònies de l’Esplai El Garbell. Marta Dalmau es mostra contenta amb la temporada d’enguany de l’esplai.

marta colonies esplai 2

L’esplai es presenta com una alternativa d’oci en el lleure, perquè els nens i nenes d’aquesta edat aprenguin i es formin en els valors com els de la participació, el joc en equip o el respecte per l’entorn. Des de l’entitat es promouen activitats com ara sortides, tallers, campaments i jocs infantils i d’aventura.

ÚLTIMES NOTÍCIES