IniciNoticiesCulturaL’AJUNTAMENT DE TORDERA PREPARA UN CONJUNT DE FIRES PER DINAMITZAR EL CENTRE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA PREPARA UN CONJUNT DE FIRES PER DINAMITZAR EL CENTRE VILA, TOT APROFITANT ELS DIVERSOS ESDEVENIMENTS PREVISTOS PER AQUEST ESTIU.

obridorL’Ajuntament de Tordera, des de les diferents àrees implicades, treballa des de fa unes setmanes en la promoció de diverses fires, que es duran a terme en els propers mesos aprofitant els esdeveniments que es preparen al municipi de cara a aquest estiu. L’objectiu és donar més dinamisme al centre de Tordera.

El passat dissabte va celebrar-se la primera fira, “L’Estelània”, de la qual l’Ajuntament en fa un balanç molt positiu. Ara, per el proper dissabte, 22 de juny, està prevista una nova fira, anomenada “L’Obridor” organitzada per un grup d’artistes i artesans. Ens en parla, el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens.

llorens fires 1

El Juliol arribarà carregat de celebracions torderenques. El dissabte 13, la Colla de Diables Pere Botero celebrarà el 20è aniversari; i el següent cap de setmana, el dissabte dia 20, la Colla de Geganters celebrarà els seus 25 anys. Tots dos esdeveniments suposaran una concentració important de gent al nostre municipi, la qual cosa representarà l’inici d’aquest projecte de dinamització del centre, tal i com explica el regidor Josep Llorens.

llorens fires 2

Recordem que la propera fira, “L’Obridor”, serà el dissabte, 22 de juny, i girarà el voltant del món de l’art.

ÚLTIMES NOTÍCIES