IniciNoticiesEsportsBARÇA, MATARÓ I GIRONA ES PROCLAMEN CAMPIONS DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ 2013....

BARÇA, MATARÓ I GIRONA ES PROCLAMEN CAMPIONS DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ 2013. LA CAMPANYA “GOL SOLIDARI” FINALITZA AMB GRAN ÈXIT I ACONSEGUEIX RECAPTAR 756 QUILOS D’ALIMENTS.

1g300La 16a edició del Memorial Josep Barceló, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Tordera, tenia una clara vocació solidària, la qual ha estat tot un èxit. Sota el nom de “El gol solidari”, el Club Futbol Tordera oferia un quilo d’aliments per cada gol que es marqués, i en total s’han recollit 756 quilos de menjar. Entre aquests també hi ha aportacions de particulars, equips i empreses. Els encarregats de tirar endavant aquesta campanya durant tot el cap de setmana han estat Càritas, el Banc dels Aliments, El Rusc i el Voluntariat de Tordera. Núria Clota, presidenta d’aquesta última entitat, es mostra molt contenta amb la recol·lecta final.

balanc gol solidari nuria clota

A nivell esportiu, Barça, Mataró i Girona es van emportar ahir el Memorial Josep Barceló 2013, que enguany ha comptat amb la participació de 52 equips de 26 clubs diferents.

En la categoria Benjamí, el Barça es va emportar el derbi final contra l’Espanyol per 4 a 1. El tercer classificat va ser el Vila-real, que va derrotar el València en el partit de consolació.

En la categoria Aleví de primer any, el Mataró es va proclamar campió davant el Vila-real per 2 a 0, en un partit en què dos pals de l’equip de la plana van marcar el desenllaç. La Fundació Marcet va ser el tercer classificat i el València quart.

Finalment, en la categoria més gran, la dels Alevins de segon any, el Girona va aconseguir donar la volta a una final que a la mitja part perdia 2 a 0. Els gironins es van acabar imposant al Quatre Vents per 3 gols a 2. En la final de consolació d’aquesta categoria, la Selecció de Girona va derrotar a la Fundació Marcet. Entrenadors i jugadors valoraven molt positivament el funcionament i organització del memorial.

entrenadors i jugadors memorial

El Memorial Josep Barceló va acabar, com cada any, amb la cerimònia de cloenda, preparada enguany per els pares i mares que van organitzar la primera edició del torneig. És, sense cap dubte, el moment més emotiu del cap de setmana. Tots els equips van desfilar camp endins des de tres cantonades diferents: uns encapçalats per entitats de Tordera (els Gegants, la colla Antaviana i els Diables), uns altres per un grup de jugadors de diverses edats del CF Tordera, i els tercers per dos representants del grup de pares i mares organitzadors de la cloenda. Així és com van voler representar el lema del Memorial, que s’ha mantingut des dels seus inicis: “Un poble, un Club, un Record”. Després, una flama corrent al ritme d’una sardana i l’encesa del peveter van donar pas als parlaments i l’entrega de records i trofeus. Un acte d’homenatge a Josep Barceló que va comptar amb la presència de familiars i amics del futbolista. La regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera, Sílvia Català, es mostrava molt satisfeta ahir a la tarda, al finalitzar la cloenda.

balanc memorial silvia 1

Català també valorava molt positivament la resposta de la campanya “El gol solidari”.

balanc memorial silvia 2

Ara, l’organització ja pensa en la propera edició del Memorial, la del 2014, any en què el Club Futbol Tordera celebra el seu centenari. Segur que serà un torneig ben especial.

ÚLTIMES NOTÍCIES