IniciNoticiesEsportsEL CLUB FUTBOL TORDERA PROMOU LA CAMPANYA “GOL SOLIDARI” COINCIDINT AMB EL...

EL CLUB FUTBOL TORDERA PROMOU LA CAMPANYA “GOL SOLIDARI” COINCIDINT AMB EL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ.

cartell memorial 2013Aquest any, el Memorial Josep Barceló, que es disputarà aquest cap de setmana tindrà una clara vocació solidària. El club futbol Tordera oferirà un quilo d’aliments per cada gol que es marqui. L’any passat es van superar els 500 gols. Ho explica Joan Ferrer, secretari del club.

Joan Ferrer aliments

La campanya es fa amb la participació de Càritas, El Banc dels Aliments, El Voluntariat de Tordera i el Rusc. La campanya “Gol solidari” també resta oberta a les aportacions que puguin fer els clubs participants, els espectadors,  veïns o les empreses col·laboradores. La recollida dels aliments es farà a l’entrada del recinte esportiu i anirà a càrrec de membres de l’Associació del Voluntariat.

A nivell esportiu, es preveu la participació de 52 equips dividits en tres categories: Aleví de segon any (2001), Aleví de primer any (2002), i Benjamí de segon any (2003).

Entre els equips participants hi ha representats el futbol base del FC Barcelona, RCD Espanyol, Atlético de Madrid, València, CF Girona i Vila-real.

El cartell es completa amb equips de tota la geografia catalana (Fundació Marcet, Gimnàstic de Manresa, Martinenc, Mollet, Empordanet, CF Tordera…), i un conjunt francès, procedent de Perpinyà. Aquest any, per tant, el Memorial té caràcter internacional. Ho explica Joan Ferrer.

joan ferrer equips

La competició començarà el dissabte dia 8  de juny a les 9:00 i finalitzarà el diumenge 9 a la tarda amb la disputa de les tres finals. A la cerimònia de cloenda es recordarà com cada any a Josep Barceló, un jove jugador del CF Tordera que va perdre la vida ara fa 16 anys. Els pares que van organitzar el primer Memorial seran els encarregats de preparar la cerimònia de cloenda, un dels moments més emotius del torneig. En aquell moment també es farà públic el recompte dels aliments recollits.

Els guanyadors de l’any passat van ser Vila-real (Aleví 2on any), Mollerussa (Aleví 1er any) i Espanyol (Benjamí).

El CF Tordera celebrarà l’any vinent el seu Centenari. Una comissió organitzadora treballa des de fa temps en la confecció del programa d’actes.

Podeu trobar més detalls del Memorial 2013 i de les edicions anteriors a: www.memorialbarcelo.es

ÚLTIMES NOTÍCIES