IniciNoticiesSalutL’AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA I CREU ROJA SIGNEN UN NOU CONVENI PER...

L’AGÈNCIA DE SALUT PÚBLICA I CREU ROJA SIGNEN UN NOU CONVENI PER PROMOURE L’ALIMENTACIÓ INFANTIL SALUDABLE.

Signatura del ConveniL’Agència de Salut Pública de Catalunya i Creu Roja han signat un nou conveni amb l’objectiu de promoure l’alimentació infantil saludable entre les famílies més vulnerables. L’acord permetrà donar ajuts a les famílies de 1.000 infants, en forma de targetes per comprar menjar, de 123 municipis del país. L’Agència de Salut Pública col·labora amb aquesta iniciativa definint els criteris de selecció de les famílies, que rebran menys de 532 euros mensuals i 125 per cada fill, i valorant la despesa econòmica per cada cistella de l’alimentació bàsica familiar. Gemma Salvador, del Departament del Salut, explica quins són els objectius de l’estudi que han dut a terme.

alimentacio 1

El coordinador de Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, explica els requisits que han de complir les famílies seleccionades.

alimentacio 2

Enric Morist, ha recordat els tres perfils d’infants que es contemplen per poder rebre l’ajut.

alimentacio 3

Set de cada deu famílies en situació de risc no poden garantir una alimentació equilibrada. L’objectiu de la campanya d’emergència consisteix en cobrir les necessitats alimentàries de la infància fora del període escolar a base de facilitar l’accés a productes frescos i saludables, com ara fruita, verdures, llegums, carn i peix.

ÚLTIMES NOTÍCIES