IniciNoticiesCulturaDARRER DIA DE RECOLLIDA D’ENTRADES PER ASSISTIR A LA MIRADA DEL POETA...

DARRER DIA DE RECOLLIDA D’ENTRADES PER ASSISTIR A LA MIRADA DEL POETA QUE TINDRÀ LLOC EL DIVENDRES 31 DE MAIG.

entrades la mirada2013Arriba l’acte central de la tercera edició de La Mirada del poeta, centrada en el llibre La taronja a terra de la poetessa Olga Xirinacs. La data escollida per tancar-ne la tercera edició és el divendres 31 de maig, dia en què es durà a terme un recorregut poètic per diversos indrets del municipi. Com en l’anterior edició, l’acte és obert al públic, però per assistir-hi és imprescindible disposar d’una entrada que es podrà recollir fins avui en dos indrets: la Biblioteca de Tordera o bé el Teatre Clavé.

Les entrades són gratuïtes i es distribueixen en dos colors diferents, que marquen el punt d’inici del recorregut de cadascun dels grups. Les persones que comptin amb una entrada de color marró iniciaran el recorregut poètic a la Biblioteca, mentre que aquells que comptin amb una entrada de color blanc començaran l’itinerari des del Teatre Clavé. En ambdós casos, el públic passarà pels mateixos indrets i veurà i viurà les mateixes accions; acompanyats per un grup de guies-actors que s’encarregaran de conduir-los pels diferents espais de La Mirada del poeta.

La passejada del 31 de maig posarà punt i final als actes de La Mirada del poeta 2013 que es van iniciar amb el taller Paper, traç, escriptura, van seguir amb la celebració de La petita Mirada adreçada als més petits; i van continuar amb la presentació de la poetessa Olga Xirinacs a la Biblioteca de Tordera.

La Mirada del poeta és un recorregut físic i multidisciplinari per l’obra d’un poeta, en aquest cas, per La taronja a terra d’Olga Xirinacs. Ella mateixa descriu el seu llibre.

olga xirinacs 2

El divendres 31 de maig a partir de les 21:30h tindrà lloc l’acte central, una passejada poètica que s’iniciarà simultàniament a la Biblioteca de Tordera i al Teatre Clavé i que culminarà al parc Prudenci Bertrana. En total, unes dues hores i trenta minuts de passejada en què hi participaran prop de 150 voluntaris tant a títol individual com diversos col·lectius del municipi.

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES