IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE CIVISME PREPARA UNA SERIE DE CAMPANYES PER TAL D’AFRONTAR...

LA REGIDORIA DE CIVISME PREPARA UNA SERIE DE CAMPANYES PER TAL D’AFRONTAR ELS PROBLEMES D’INCIVISME DE MANERA INDIVIDUALITZADA.

agents civicsLa regidoria de civisme de l’Ajuntament de Tordera, juntament amb el grup d’agents cívics voluntaris, engegaran properament un seguit de campanyes de curta durada, amb l’objectiu d’afrontar de manera individual cadascun dels problemes d’incivisme, tant en els espais públics com privats. Es tracta de replantejar l’estratègia que s’ha seguit fins ara, per tal d’incidir més directament en les qüestions incíviques que preocupen. Ho explica el regidor de civisme, Josep Llorens.

campanya agents civics 1

Amb informació a les escoles, a l’Esplai de la gent gran i a les entitats, amb cartells informatius al poble, tríptics i xerrades diverses, els agents cívics i els departaments de l’Ajuntament vinculats amb cada problemàtica intentaran insistir en el missatge i procurar que la gent prengui consciència del que està passant, per tal de corregir-ho.

La primera campanya estarà relacionada amb la recollida de brossa i l’ús dels contenidors. Escoltem Josep Llorens.

campanya agents civics 2

Llorens assegura que un altre dels problemes que preocupa és el dels excrements d’animals de companyia, el qual està costant trobar-hi una solució.

campanya agents civics 3

Recordem que des de principis d’any, Tordera compta amb un grup d’agents cívics voluntaris, integrats dins l’Associació de Voluntariat, els quals treballen per seguir informant i conscienciant la població sobre els hàbits cívics i higiènics en els espais públics i privats.

ÚLTIMES NOTÍCIES