IniciNoticiesPolíticaLA CRISI ECONÒMICA I LA FALTA DE FEINA CENTREN LES VALORACIONS DELS...

LA CRISI ECONÒMICA I LA FALTA DE FEINA CENTREN LES VALORACIONS DELS PARTITS A L’OPOSICIÓ DURANT LA PRIMERA MEITAT DE LA LEGISLATURA.

03207Els partits polítics a l’oposició de l’ajuntament de Tordera, han valorat la primera meitat de la legislatura i els dos anys que falten per a les noves eleccions, consultats per Ràdio Tordera. El regidor del Partit Socialista, Josep Romaguera creu que la legislatura està marcada per la crisi econòmica i la mala gestió del govern municipal. Respecte el projecte d’ampliació d’Inditex creu que les expectatives de treball no han estat les esperades.

balanc legislatura psc

Romaguera valora positivament el gest de CiU de permetre, en aquesta legislatura, que els grups de l’oposició puguin assistir a les juntes de govern. El regidor socialista confia que els propers anys es generin més llocs de treball en el municipi.

El regidor d’ERC Xavier Pla assegura que han estat dos anys marcats per la crisi econòmica, amb l’execució d’un pla de sanejament. Pla reflexiona sobre les conseqüències d’una política molt expansiva en la despesa.

balanc legislatura erc

El regidor del partit popular, Xavier Martin assegura que el mandat està caracteritzat per la difícil situació econòmica que viu Tordera. En aquest sentit recorda que som un dels pobles més endeutats de Catalunya. Martin apunta la situació de molts torderencs que estan sense feina.

balanc legislatura pp

Tant PSC, ERC com PP coincideixen en dir que fins a final de legislatura s’haurà de fer un esforç en contenció de la despesa i optimització dels recursos.

ÚLTIMES NOTÍCIES