IniciNoticiesPolíticaL’ALCALDE DE TORDERA DESTACA LA FEINA DE CONSOLIDACIÓ I PROMOCIÓ DEL MUNICIPI...

L’ALCALDE DE TORDERA DESTACA LA FEINA DE CONSOLIDACIÓ I PROMOCIÓ DEL MUNICIPI DURANT LA PRIMERA MEITAT DE LEGISLATURA.

joan carlesEl 22 de maig del 2011 els torderencs votaven el nou Ajuntament, i avui dos anys després d’aquells comicis, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia passa balanç dels primers anys de legislatura i dels dos anys que falten per a les noves eleccions.

Un cop passats els comicis CiU va resultar guanyadora amb majoria absoluta. A l’oposició quedaven el PSC com a segona força amb 4 regidor, ERC va aconseguir dos representants i finalment, el PP va entrar per primera vegada a l’ajuntament amb dos regidors.

Sobre la feina feta, Joan Carles Garcia explica que el consistori ha fet un esforç en la consolidació de l’ampliació del grup Inditex, l’aprovació de la zona industrial de Can Buscà o la posada en marxa del tanatori. Segons Garcia, aquestes actuacions van lligades a altres projectes futurs per promocionar la vila, com la millora del nucli antic a través de fons europeus o la millora de la carretera de Tordera a Sant Pere amb subvenció de la diputació de Barcelona.

A banda de les infraestructures, l’alcalde de Tordera també destaca la feina de proximitat dirigida a les persones que ho passen malament arran de la crisi.

balanc legislatura 1

Sobre la situació econòmica de l‘Ajuntament, Garcia assegura que les coses són complicades, però que s’està actuant amb contundència. Respecte els propers anys, l’alcalde preveu una recuperació lenta de l’economia a tots els nivells.

balanc legislatura 2

Sobre l’actuació dels grups de l’oposició, Joan Carles Garcia creu que, majoritàriament, han fet bé la seva feina a favor del municipi.

balanc legislatura 3

Joan Carles Garcia confia que la feina de dinamització, consolidació i promoció engegades durant els primers dos anys, repercuteixin en una baixada en el nombre d’ aturats a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES