IniciNoticiesCulturaL’HEREU I PUBILLA DE TORDERA JORDI SERRA I MARIONA LOZANO PARTICIPEN AQUEST...

L’HEREU I PUBILLA DE TORDERA JORDI SERRA I MARIONA LOZANO PARTICIPEN AQUEST DISSABTE AL CERTAMEN D’ELECCIÓ DEL PUBILLATGE COMARCAL.

pubillatgeJordi Serra i Mariona Lozano participaran dissabte a l’elecció de l’hereu i la pubilla del Maresme 2013 en un acte que enguany es celebrarà a Canet de Mar. Durant el matí es faran les proves als candidats i candidates a Pubilla i Hereu del Maresme. Al migdia, els participants assistiran a un dinar i a la tarda faran activitats diverses i una cercavila fins arribar a la riera Sant Domènec. En aquest indret, a dos quarts de 7 es farà l’Acte d’elecció del Pubillatge Comarcal del Maresme 2013. Durant l’acte s’acomiadaran del títol de Hereu del Maresme 2012, Marcel Fernàndez i de Segona Dama comarcal Nagore Bachiller. Els dos torderencs feien un balanç molt positiu de la seva experiència en el món del pubillatge.

marcel i nagore

Tant Jordi Serra com Mariona Lozano assistiran a l’acte de proclamació del pubillatge comarcal acompanyats, entre d’altres, de la Regidora de Festes, M.Àngels Cayró i de la delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal.

ÚLTIMES NOTÍCIES