IniciNoticiesEntitatsCÀRITAS I LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS COL·LABOREN PERQUÈ NO HI HAGI “CAP...

CÀRITAS I LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS COL·LABOREN PERQUÈ NO HI HAGI “CAP INFANT SENSE COLÒNIES”.

infantscoloniesLa Fundació Pere Tarrés oferirà més de 2000 beques per a infants i adolescents en risc d’exclusió social perquè puguin participar en activitats d’estiu, com casals i colònies. Ho fan amb l’ajut de Càritas dins la campanya “Cap infant sense colònies”.

La Fundació Pere Tarrés atorgarà beques a uns 2200 menors aquest estiu, això suposa un 120% més que fa dos anys. A les colònies d’enguany es preveu que hi participin uns 20 mil infants i joves en més de 400 activitats de vacances, entre colònies i casals d’estiu. També hi haurà uns 4000 monitors i monitores, la majoria voluntaris.

Per primer cop Càritas contribueix a la campanya “Cap infant sense colònies” amb una aportació de 100 mil euros, ja que els pressupostos prorrogats de la Generalitat han obligat la Fundació a buscar altres vies de finançament. Escoltem el director de la Fundació Pere Tarrés, Jordi Oriol Pujol.

fundacio pere tarres

La Fundació assegura que aquestes activitats de lleure són necessàries per als menors, ja que és un espai on tots els nens són iguals i, normalment, l’alternativa a estar sota la tutela dels monitors és estar al carrer.

A partir d’avui comença la campanya per recaptar fons a través del web www.peretarres.org/donatiusestiu

ÚLTIMES NOTÍCIES