IniciNoticiesCulturaES PRESENTA AQUEST DIVENDRES EL COL·LECCIONABLE L’ABANS “RECULL GRÀFIC DE TORDERA 1870-1979”.

ES PRESENTA AQUEST DIVENDRES EL COL·LECCIONABLE L’ABANS “RECULL GRÀFIC DE TORDERA 1870-1979”.

L'abansAquest divendres, 17 de Maig es portarà a terme la presentació del col·leccionable l’Abans “Recull gràfic de Tordera”. El volum de Tordera és un llibre que recull fotografies representatives de la vila entre 1870 i 1979, i posa l’accent en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics.

El volum de Tordera és una obra realitzada per l’economista torderenc, Joan Bou i Pla.  El mateix autor ens explica que el projecte preveu recollir fotografies entre 1870 i 1979.

Joan Bou 1

El volum consta de 824 pàgines amb unes 1000 fotografies, restaurades digitalment. S’edita en fascicles de periodicitat setmanal.

Només cal que aneu als quiosc, papereries i llibreries habituals i demaneu la col·lecció L’Abans. Us lliuraran el fascicle de presentació, cobertes, guardes i sobrecobertes gratuïtament. Els propers fascicles col·leccionables tindran una periodicitat setmanal a un preu de 2,95 euros. Aquesta iniciativa està emmarcada a la col·lecció L’abans i editada per l’editorial Efadós, especialitzada en aquesta temàtica. L’editorial ja porta més de 100 llibres editats i actualment treballen a Tordera, Pineda, Arenys de Munt, Arenys de Mar i Calella.

Joan Bou 2

La presentació del col·leccionable serà divendres, 17 de Maig a les 8 del vespre, a la sala d’actes de la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES