IniciNoticiesEntitatsEL FOTOCLUB TORDERA ORGANITZA DISSABTE UNA SORTIDA FOTOGRÀFICA A RUPIT.

EL FOTOCLUB TORDERA ORGANITZA DISSABTE UNA SORTIDA FOTOGRÀFICA A RUPIT.

03195L’entitat Fotoclub Tordera promou aquest proper dissabte, 18 de Maig, una sortida fotogràfica al poble de Rupit (Osona). L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. Des de l’entitat recomanen portar trípode i calçat còmode. L’excursió s’allargarà fins a la tarda, de manera que qui vulgui pot portar dinar o buscar algun lloc per la zona.

La sortida serà a les 8 del matí, des del Pavelló Poliesportiu de l’Avinguda Països Catalans. El viatge es farà amb cotxes particulars. Els interessats en assistir-hi, es demana que confirmin l’assistència enviant un correu electrònic a l’adreça fotoclubtordera@gmail.com o trucar al telèfon 609 65 64 44.

Des del Fotoclub demanen que si els participants volen entregar una o dues fotografies, podran oferir una millor mostra a la web i crear un àlbum de les sortides.

D’ altra Banda, l’ entitat prepara el proper dia 7 de juny una xerrada sobre fotografia infantil a càrrec de Samantha Payà especialitzada en nadons i nens. L’ activitat serà de 8 a 10 de la nit, al local de l’ entitat, al carrer Sant Antoni número 9 segon pis. La xerrada és gratuïta per socis i per públic en general el preu serà de 10 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES