IniciNoticiesCulturaDIJOUS LA BIBLIOTECA ACOLLIRÀ LA PRESENTACIÓ DE L’OLGA XIRINACS, POETESSA AL VOLTANT...

DIJOUS LA BIBLIOTECA ACOLLIRÀ LA PRESENTACIÓ DE L’OLGA XIRINACS, POETESSA AL VOLTANT DE LA QUAL GIRA LA MIRADA DEL POETA 2013.

Olga XirinacsPunt i seguit als actes de La Mirada del poeta 2013. Després de La petita Mirada, celebrada el cap de setmana del 20 i 21 d’abril al Teatre Clavé i adreçada als més petits de la casa, aquest proper dijous 9 de maig tindrà lloc un nou acte de La Mirada del poeta. En aquest cas, amb la presència de l’escriptora protagonista de l’edició d’enguany: Olga Xirinacs.

La presentació de la poetessa serà a la Biblioteca de Tordera i començarà a les 7 de la tarda. L’acte és gratuït i obert a tothom i comptarà amb una presentació inicial de la trajectòria i l’obra de Xirinacs; una xerrada de la poetessa i un torn obert de preguntes per part del públic. L’acte es clourà amb la lectura d’alguns dels poemes del llibre La taronja a terra (Barcelona: Òmicron, 2011) de Xirinacs; obra al voltant de la qual giren els actes de la tercera edició de La Mirada del poeta.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica que la Mirada del poeta serà un recorregut físic i multidisciplinari per l’obra de la poetessa.

navarro olga xirinacs

Després de la presentació de la poetessa, només mancarà una tercera data en què se celebrarà l’acte central. La Mirada del poeta pròpiament dita tindrà lloc el divendres 31 de maig a Tordera, en un recorregut per diversos indrets i equipaments del municipi que finalitzarà al parc Prudenci Bertrana.

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera, que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES