IniciNoticiesCulturaCAP DE SETMANA DE TEATRE AMB EL FÒRUM PEL TEATRE I LA...

CAP DE SETMANA DE TEATRE AMB EL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA I L’OBRA “LA BARCA SIN PESCADOR” D’ALEJANDRO CASONA.

forum barca pescadorEl fòrum per el teatre i la cultura presenta aquest cap de setmana la representació de la comèdia “La Barca Sin Pescador” traduïda per Lluís Moner.

La barca sin pescador té lloc en un antic port de pescadors i explica la història de Ricardo Jordán, un home que després d’haver-se arruïnat i amb la intenció de recuperar els diners, fa un pacte amb el diable. A canvi de matar algun estrany d’algun lloc llunyà (encara que fos amb el pensament), guanyaria una gran quantitat de diners. Els remordiments de consciència fan que Ricardo es desplaci fins al lloc on ha comès el crim per conèixer la família de la víctima i allà, justament allà, s’enamora de la dona del mort; l’Estela.

Escrita per Alejandro Casona i dirigida per la Miriam Benedicto, La barca sin pescador compta amb una desena d’actors i actrius de l’entitat a l’escenari: la Clàudia Puig (Estela), la Gemma Surós (Frida), la Maria Martínez (àvia), la Pilar Seguer (Enriqueta), en Pere Mancho (Ricard Jordán), l’Enric Soler (el caballero negro), en Ramon Roig (Tio Marko), l’Aitor Noguerol (Juan), en Marc Romagosa (banquero), en Jordi Gili (consejero 1º), en Joan Madrid (consejero 2º) i en Joan Guilera (veu). Miriam Benedicto ens explica per que es va escollir representar aquesta obra.

obra forum

L’obra té una durada aproximada de dues hores amb mitja part que divideix els dos blocs. La primera part es durà a terme en castellà, i la segona part serà en català amb la traducció de Lluís Moner.

Les funcions de La barca sin pescador seran el dissabte 4 de maig a les 22:00h i el diumenge 5 de maig a les 19:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans que comenci. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.