IniciNoticiesComerçL’AJUNTAMENT DE TORDERA ESTUDIA ADEQUAR ALGUNA ZONA URBANA DEL MUNICIPI PER PODER-HI...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ESTUDIA ADEQUAR ALGUNA ZONA URBANA DEL MUNICIPI PER PODER-HI INSTAL·LAR EMPRESES DE L’ÀMBIT COMERCIAL.

03208En temps difícils com l’actual, els Ajuntaments han de treballar molt més per tal de generar activitat econòmica als municipis. A Tordera, des de l’any passat, l’equip de govern treballa per tirar endavant diversos projectes a la zona industrial de Can Buscà. En declaracions en aquesta emissora, l’alcalde Joan Carles Garcia ha assegurat que la situació administrativa d’aquest sector ja està bastant clara. La previsió d’aquest any és asfaltar la carretera que uneix Fogars amb Can Buscà sud, però el polígon no quedarà del tot enllestit fins que no es construeixi el pont d’enllaç amb la carretera de Sant Pere, tal i com demana la Generalitat. Les dificultats per trobar finançament, però, ho compliquen.

alcalde activitat eco 1

Una altra de les sortides econòmiques que estudia l’Ajuntament de Tordera és adequar alguna zona urbana del municipi perquè s’hi puguin instal·lar empreses relacionades amb l’àmbit comercial. Escoltem Joan Carles Garcia.

alcalde activitat eco 2

Si aquesta proposta tira finalment endavant, suposarà un canvi d’ús en algun terreny del nucli urbà. L’Ajuntament està acabant d’estudiar amb la Generalitat les diferents opcions que existeixen, i és probable que el proper mes de Maig ja es traslladi alguna proposta al plenari municipal. En aquesta línia, fa uns mesos, el govern local va contractar una empresa que es dedica a buscar operadors de diferents marques que podrien estar interessats en ubicar-se al territori. Així ho ha explicat Joan Carles Garcia.

alcalde activitat eco 3

En qualsevol cas, i tenint en compte la conjuntura econòmica actual, l’objectiu és trobar la manera de crear nous llocs de treball i oferir una sortida laboral als ciutadans que s’han quedat sense feina.

ÚLTIMES NOTÍCIES