IniciNoticiesEducacióA PARTIR D’AVUI JA ES PODEN FORMALITZAR LES PREINSCRIPCIONS AL CASAL D’ESTIU...

A PARTIR D’AVUI JA ES PODEN FORMALITZAR LES PREINSCRIPCIONS AL CASAL D’ESTIU MUNICIPALS PER ALS NENS I NENES DE 3 A 12 ANYS

02997Aquest dilluns s’obre el període de preinscripció per participar al Casal Municipal d’Estiu, que com cada any tindrà lloc durant el mes de juliol i la primera quinzena d’agost a les instal·lacions de l’escola Ignasi Iglesias.

Les preinscripcions es podran fer des la pàgina www.tordera.cat fins el 3 de maig. També us podreu adreçar al Casal de Joves  (937645885) per utilitzar l’aula d’informàtica i rebre assessorament en tot el procés o bé podeu fer la preinscripció de manera presencial (el dia 2 de maig d’11h a 13h i de 16h a 18h i el dia 3 de maig d’11h a 13h) a l’Oficina de Serveis Personals. Un cop emplenat i enviat el formulari, cal imprimir-lo i guardar-lo com a resguard, ja que en la versió per imprimir hi apareixerà la data i el núm. de registre. Ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera.

eliana pre-inscripcio 1

El fet de formalitzar la preinscripció no assegura l’adjudicació de plaça, ja que si el nombre de places demandades fos superior al nombre de places ofertades es procedirà a fer un sorteig públic. La regidora de joventut, Eliana Romera avança que el casal d’estiu estarà dedicat a la cultura i tradicions de Tordera.

eliana pre-inscripcio 2

Per demanar més informació i/o assessorament referent al nou sistema de prinscripció podeu consultar les bases del procés d’assignació o be us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o al Casal de Joves de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES