IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DISSABTE DOBLE FUNCIÓ DE “PARAULES DE CARAMEL” PER...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DISSABTE DOBLE FUNCIÓ DE “PARAULES DE CARAMEL” PER AL PÚBLIC FAMILIAR I DIUMENGE CONCERT DE GOSPEL AMB ESCLAT GOSPEL SINGERS.

paraules caramelRecta final de la programació estable del primer semestre del 2013. Aquest cap de setmana la programació presenta dues propostes diferenciades i adreçades a públic diferent.

Per una banda, el dissabte 27 d’abril tindrà lloc el darrer espectacle del Cicle familiar titulat Paraules de caramel. Es tracta d’una proposta de teatre d’objectes i titelles a càrrec de la companyia Maria Parrato. Paraules de caramel està basat en l’obra homònima de Gonzalo Moure i explica l’experiència d’amistat entre en Kori, un nen sord, i el seu millor amic, un jove camell anomenat Caramel. La història evoca també la forma de vida dels sahrauís, i per explicar-la s’utilitzen materials i objectes de la vida diària. Ho explica la mateixa autora, María José Frías.

maria jesus frias

L’espectacle és en català, s’adreça a infants a partir de 6 anys i l’aforament està limitat a 100 persones. És per això que se’n faran dues funcions: la primera a les 17:00h i la segona a les 18:30h.

La programació estable per al cap de setmana continua diumenge amb un concert de gospel titulat The new gospel machine i a càrrec d’Esclat Gospel Singers. Des de la seva formació l’any 2000, Esclat Gospel Singers han muntat sis espectacles diferents i han realitzat més de 300 concerts arreu de Catalunya i l’Estat espanyol. Després d’haver anat a les arrels del gospel i de la música negra en els dos darrers treballs, ara ens presenten el seu darrer muntatge: The New Gospel Machine. Una proposta d’uns 90 minuts de durada en què es donen la mà el gospel contemporani i la tradició més clàssica d’aquest gènere.

El concert The New Gospel Machine està coorganitzat per La Nostra Dansa i tindrà lloc el proper diumenge 28 d’abril a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Les entrades per l’espectacle Paraules de caramel tenen un preu de 6€. Com ja és habitual en els espectacles del cicle familiar, els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2€ per a aquesta proposta. La promoció no és acumulable a d’altres.

Per al concert The New Gospel Machine les entrades tenen un preu de 12€. En ambdós casos, les entrades es poden adquirir de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h a les taquilles del Teatre Clavé i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.