IniciNoticiesEntitatsEL PORTAVEU DE L’ACN A TORDERA JORDI CAUPENA LAMENTA LES DECLARACIONS DEL...

EL PORTAVEU DE L’ACN A TORDERA JORDI CAUPENA LAMENTA LES DECLARACIONS DEL REGIDOR SOCIALISTA JOSEP ROMAGUERA SOBRE EL CAIRE INSTITUCIONAL DE L’HISSADA DE L’ESTELADA A TORDERA.

rotondaEl portaveu de l’assemblea nacional catalana a Tordera, Jordi Caupena ha lamentat les declaracions del regidor socialista Josep Romaguera quan criticava que l’hissada de l’estelada, que es farà dissabte, era un acte institucional de l’ajuntament. Caupena ho nega i recorda que l’acte està organitzat per l’assemblea nacional i que només s’ha convidat a l’alcalde i no els partits polítics locals.

En l’entrevista amb els polítics, que s’emet cada dimecres, Josep Romaguera confirmava que no assistirà a l’hissada de l’estelada, argumentant que la bandera que el representa és la senyera.

romaguera estelada

Jordi Caupena recorda que l’acte està organitzat per l’assemblea nacional catalana i que només s’ha convidat a l’alcalde com a representació de l’ajuntament.

caupena estelada

L’hissada de l’estelada serà el proper dissabte 27 d’abril, a la plaça de Pau Casals, quan passin 14 minuts de les 5 (a les 17.14), rememorant els fets de l’any 1714.