IniciNoticiesEsportsVICTÒRIES AMB HOQUEI, BÀSQUET FEMENÍ I FUTBOL SALA

VICTÒRIES AMB HOQUEI, BÀSQUET FEMENÍ I FUTBOL SALA

Foto: CPT (Josep M Ribas)
Foto: CPT (Josep M Ribas)

Ja comencen a disminuir les jornades de competició, l’emoció i els resultats ajustats es noten en les diferents lligues esportives dels equips torderencs. Ara mateix el CPTordera és el que es troba amb millor condicions. Victòria molt bona per 1-6 a la pista del Areces, aquest passat cap de setmana. Ara mateix, els torderencs ocupen la tercera posició a un punt dels segons l’Alcobendas, el proper rival del Tordera, aquest dissabte a les 17:00 al pavelló de la concòrdia, i a tres dels líders, el Cerceda. Per tant doncs, partit molt important aquest cap de setmana, en joc la segona posició i un bitllet directe per assegurar-se les places d’ascens.

Amb futbol, empat a 2 en el partit disputat en el municipal, el diumenge per la tarda davant el Bescanó, dins la lliga de la tercera catalana. El primer equip del CFTordera, ocupa la tercera posició, a tres punts dels segons, el Llagostera, i també el proper rival dels torderencs, aquest dissabte a les 16:00 al camp dels Llagosterencs.

Amb bàsquet masculí, nova derrota en aquest cas, a la pista del Sant Pere de Terrassa per 60-54. Una derrota que no afecta a la classificació ja que segueixen segons de la territorial masculina. Aquesta setmana descansen. Amb bàsquet femení bona victòria per 68-47 contra el Draft Gramanet. Les noies del Tordera ocupen la cinquena posició, i aquesta setmana visiten la pista de les terceres, el Sant Gervasi 2 diumenge a les 19:30. Amb el voleibol masculina, per falta de disponibilitat de pista del Alella, el partit es jugarà aquest proper dijous a les 20:30 al pavelló poliesportiu. Amb futbol Sala, victòria per 1-5 contra l’Atlètic Vidreres. Aquesta setmana tornen a jugar a la pista de l’amistat, dissabte a les 19:00. Acabem parlant de futbol d’empreses, victòria per 3-2 del Sant Andreu contra els veterans de Riudarenes. Derrota del torderenc contra el Bar Moreda 4-3.

ÚLTIMES NOTÍCIES