IniciNoticiesSocietatREPARTEIXEN 50.000 FULLETONS AL PEU DE LA N-II PER INFORMAR ELS CAMIONERS...

REPARTEIXEN 50.000 FULLETONS AL PEU DE LA N-II PER INFORMAR ELS CAMIONERS SOBRE L’OBLIGACIÓ DE PASSAR PER L’AP-7 A PARTIR DE DEMÀ.

Camions-gran-tonatge-circulant-per-autopistes-catalanesTerritori i Sostenibilitat ha començat a repartir fulletons als camioners que circulen per l’N-II per informar-los sobre les restriccions de pas que se’ls aplicaran a partir de divendres. Des d’ara i fins diumenge, es distribuiran 50.000 tríptics en sis idiomes a peu de carretera, sobretot en benzineres i àrees de servei. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, assegura que la informació “arribarà a tothom” i diu que les restriccions de pas als camions només es poden justificar si al darrere hi ha el compromís de desdoblar l’N-II.

camioners 1

Els camioners i els negocis a tocar de l’N-II critiquen que la campanya arriba tard, quan només falten dos dies perquè entri en vigor la mesura, i asseguren que només s’ha posat l’accent en les prohibicions, però no en les excepcions.

camioners 2

Els transportistes assalariats diuen que guanyaran temps i comoditat passant per l’AP-7, però temen que les empreses toquin sous si tenen sobrecostos.

ÚLTIMES NOTÍCIES