IniciNoticiesPolíticaEL MINISTERI DE FOMENT TREU A LICITACIÓ LES OBRES DE MILLORA DEL...

EL MINISTERI DE FOMENT TREU A LICITACIÓ LES OBRES DE MILLORA DEL TRAM TORDERA-MAÇANET DE LA N-II.

00400La Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment ha publicat al BOE l’anunci de la licitació de la redacció dels projectes i la construcció de l’acondicionament de la carretera N-II en el tram Tordera-Maçanet de la Selva.

El projecte que es va posar dilluns a licitació preveu la construcció de tres rotondes als laterals de la carretera nacional. La primera donarà accés a la urbanització Tordera Parc, la segona donarà entrada al nucli de masies agregat al veïnat Sant Pere, és a dir a l’altra banda de carretera -davant l’accés a Tordera Parc-, i la tercera rotonda es projecte a l’alçada de l’entrada de Terra Brava.

La construcció d’aquestes rotondes implicarà la creació de nous vials paral·lels a la carretera, així com la construcció d’un pas soterrat que connectarà els accessos a Tordera Parc amb l’agregat de masies a Sant Pere.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que aquestes actuacions representaran una millora en la seguretat viaria.

alcalde obres N-II 1

Segons Joan Carles Garcia, la part negativa d’aquestes obres és que deixarà aparcat el projecte de desdoblar la N-II en el tram Tordera-Maçanet.

alcalde obres N-II 2

Segons s’anuncia al BOE, el període de presentació de propostes es mantindrà vigent fins al 20 de maig, mentre que l’obertura de les pliques es farà l’1 de juliol. El període d’execució de les obres serà de 10 mesos i el pressupost del projecte es calcula en 605.000€.

ÚLTIMES NOTÍCIES