IniciNoticiesEducacióUNA BONA COMUNICACIÓ ENTRE PARES I FILLS I VALORAR EL SEU ESFORÇ...

UNA BONA COMUNICACIÓ ENTRE PARES I FILLS I VALORAR EL SEU ESFORÇ FACILITEN EL CANVI D’ETAPA EDUCATIVA ENTRE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA.

ILa comunicació entre pares i fills és fonamental per afrontar els canvis que es produeixen en el pas de l’escola a l’institut. El consell escolar municipal va organitzar ahir una sessió d’orientació anomenada “El Viatge de Primària a Secundària”, adreçada a famílies amb fills/es que estiguin cursant 5è o 6è d’educació primària. El professor de secundària i formador de la diputació, Antoni Argent va parlar dels primers indicis de fracàs escolar en la transició de primària a secundària.

Antoni Argent 1

Antoni Argent assegura que cal valorar l’esforç dels alumnes i fer una tasca d’acompanyament i suport en aquest canvi d’etapa.

Antoni Argent 2

Un altre dels factors d’aquest canvi entre els alumnes, és l’entrada a l’adolescència. Malgrat això, Antoni Argent aposta per establir un hàbits d’estudi que permetin assolir els objectius escolars.

Antoni Argent 3

Antoni Argent explicava que la secundària, és l’etapa educativa on els pares i mares haurien de controlar més els seus fills.

Antoni Argent 4

L’activitat es va realitzar mitjançant un joc cooperatiu entre els assistents que combinava una part didàctica i una part visual-tecnològica. La sessió orientativa estava impulsada pel consell escolar municipal i la diputació de Barcelona.