IniciNoticiesEntitatsLA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA POSA EN MARXA LA CAMPANYA “PRIMAVERA...

LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA POSA EN MARXA LA CAMPANYA “PRIMAVERA VERDA”, DE SUPORT A LES MESURES DE LA INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR.

si-se-puede1La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha engegat una nova campanya de suport a les mesures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP), que comprèn la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i la moratòria dels desnonaments. S’anomena “Primavera Verda” i es tracta de penjar al balcó de casa un tros de tela de color verd, que és el color que identifica la PAH, i fer el mateix al cotxe, com a símbol de suport a la plataforma i les mesures que demana. Ho explica la Isabel Fernández, membre de la PAH a Tordera.

campanya pah 1

Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca asseguren que no hi ha una data de finalització de la campanya i que seguiran fent el que calgui per evitar que facin fora la gent de casa seva. La Isabel diu que a Tordera cada setmana són més gent i fa una crida als afectats perquè no tinguin vergonya en anar-hi.

campanya pah 2

Isabel Fernández explica que entre tots els afectats del poble s’ha creat una família, on s’ajuden els uns als altres.

campanya pah 3

Des de la PAH al nostre municipi asseguren que es tracta d’un procés lent i voldrien que les coses anessin més ràpid.

També diuen que els afectats pateixen psicològicament la seva situació i que seria important una atenció professional, per tal de donar-los un cop de mà. Escoltem la Isabel.

campanya pah 4

Recordem que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Tordera convoca tots els ciutadans els dilluns, a les 7 de la tarda, al local Emili Vendrell, per tal d’analitzar els casos que es plantegin.

ÚLTIMES NOTÍCIES