IniciNoticiesEsportsVICTÒRIES IMPORTANTS AMB HOQUEI SOBRE PATINS I BÀSQUET MASCULÍ

VICTÒRIES IMPORTANTS AMB HOQUEI SOBRE PATINS I BÀSQUET MASCULÍ

Tram final emocionant i sobretot important per els primers equips torderencs, amb opcions tant amb bàsquet masculí, hoquei sobre patins i futbol de poder pujar de categoria. Dissabte per la tarda al pavelló de la concòrdia va acollir el partit de la 17ena jornada de la primera nacional espanyola entre el CPTordera i el Raspeig, amb la contundent victòria per 9-1 dels torderencs. Si avui dia, s’acabés la competició, el Tordera pujaria a la OK Lliga, ja que durant aquesta setmana, ocuparà la tercera posició de la taula, a un punt dels segons, el Alcobendas i a sis dels líders, el Cerceda. La propera jornada els torderencs es desplacen fins Areces, dissabte a les 20:30. La patinadora de la Secció de Patinatge Artístic del C.P.Tordera, Nadia Alsinet, en el seu primer any a la categoria junior ha aconseguit la 3era posició al Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries durant aquest cap de setmana.

El CFTordera, jugava també aquest cap de setmana a casa. Davant un municipal d’esports que donava goig els homes de Marc Velasco, no van poder treure la victòria  i el resultat es va quedar amb empat a 0 davant un Cassà amb moltes ocasions de gol i molt generós. El primer equip torderenc perd la segona plaça de la tercera catalana, desprès que el Llagostera guanyés el seu partit. La propera jornada tornarem a tenir futbol en el municipal, a les 17:00 de la tarda davant el Bescanó.

Victòria molt important amb el primer equip del CBTordera, diumenge per la tarda davant el Santmenat per 79-55. Segons de la taula, el sènior masculí es desplaçarà fins a Sant Pere Terrassa diumenge a les 12:00. El sènior femení descansava aquesta setmana. Pel que fa el Voleibol derrota a l’Atmella del Vallès per 3-1. Amb futbol sala, derrota per 4-3 al camp dels Joves de Vidreres. Amb futbol d’empreses victòria del Torderenc per 3-0 contra el Rio de la Plata i també victòria del Sant Andreu per 0-6 contra els Veterans d’Arbúcies.

ÚLTIMES NOTÍCIES