IniciNoticiesEducacióDOS CONTES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS QUEDEN SEMIFINALISTES DE LA QUARTA EDICIÓ...

DOS CONTES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS QUEDEN SEMIFINALISTES DE LA QUARTA EDICIÓ DEL CONCURS DE PODCAST-CONTES DEL MÓN I OPTEN A LA FINAL.

castelleLa història de la Irut i El concurs de castellers, dos contes creats i gravats per alumnes de sisè de l’Escola Ignasi Iglesias, formen part dels 50 contes semifinalistes escollits pel jurat de la 4a edició del Concurs de Podcast – Contes del món.

Fins el 19 d’abril estarà oberta la votació popular online, on els i les internautes podran decidir els 24 contes finalistes que es publicaran en el quart llibre i disc del concurs. Una iniciativa que convida a posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral.  Roser Nonell i Alberto Rojo mestres de l’escola Ignasi Iglesias ens parlen sobre el concurs.

roser i alberto contes del mon

Per participar a la votació popular online s’ha d’accedir al formulari de votacióque es troba a la pàgina web del concurs: www.contesdelmon.org (www.contesdelmon.org/forms/votacio_13).

Un cop al formulari s’ha d’introduir l’adreça de correu electrònic i votar “si” al conte núm. 32 La història de la Irut i al conte núm. 47 El concurs de castellers, els contes elaborats pels alumnes de l’Escola Ignasi Iglesias.El període de votació finalitza el divendres 19 d’abril.