IniciNoticiesCulturaTORDERA PREPARA UNA DIADA DE SANT JORDI MÉS PARTICIPATIVA AMB LA COL·LABORACIÓ...

TORDERA PREPARA UNA DIADA DE SANT JORDI MÉS PARTICIPATIVA AMB LA COL·LABORACIÓ DE LES ENTITATS.

stjordi critLa Regidoria de Cultura, la Biblioteca i diverses entitats organitzen els propers dies diferents activitats culturals emmarcades a la Diada de Sant Jordi. Entre aquestes activitats hi destaca la celebració de la Fira de Sant Jordi a la plaça, que tindrà lloc el mateix dia de Sant Jordi i a la qual hi participaran més d’una desena d’entitats locals, les escoles i diversos establiments.

Des de les 10 del matí i fins a les 9 de la nit, la plaça acollirà una dotzena de parades que vendran llibres, roses i artesania. A més, la Diada estarà amenitzada amb diverses activitats com ara contes, tallers, poemes musicats i teatre. La Fira de Sant Jordi és una iniciativa promoguda per l’entitat Crit/La Peixera que rep el suport de l’Ajuntament. El regidor de Cultura, Josep Llorens, ha felicitat l’entitat organitzadora i ha destacat que aquesta fira és un bon exemple de la importància de la cohesió social.

llorens st jordi 1

Segons el regidor, que les entitats, les empreses i els particulars treballin conjuntament és necessari per al foment d’actituds cíviques, de bon veïnatge i de participació.

llorens st jordi 2

A banda de la Fira, durant la quinzena de Sant Jordi també hi haurà espai per a la presentació de llibres, per al lliurament de premis del Concurs literari, els tallers del Casal de Joves, per a la obertura de l’exposició del 25è aniversari dels gegants de Tordera i per a la posada en escena de La petita Mirada, una prèvia del projecte cultural del Teatre Clavé “La Mirada del poeta” que aquest any girarà entorn de l’obra d’Olga Xirinachs.

ÚLTIMES NOTÍCIES