IniciNoticiesEntitatsLA CREU ROJA ATÉN PROP DE 140 JOVES EN RISC AL CENTRE...

LA CREU ROJA ATÉN PROP DE 140 JOVES EN RISC AL CENTRE OBERT DE TORDERA DURANT EL 2012.

sj creurojaLa Creu Roja ha atès prop de 140 joves en risc al Centre Obert de Tordera, un equipament municipal gestionat per l’entitat, durant el 2012. En aquest espai, la institució humanitària desenvolupa el projecte S+J (Servei més jove) per promoure el desenvolupament socioeducatiu de joves en situació de dificultat. En aquest Centre Obert, que porta 5 anys en funcionament, la Creu Roja realitza durant les tardes activitats educatives, lúdiques i esportives per a joves en situació de dificultat d’entre 12 i 18 anys. Actualment, el centre compta amb 2 tècniques i amb el suport del voluntariat per a activitats puntuals.

Aquest trimestre incorpora nous tallers. Els dimarts es fa risoteràpia de dos quarts de 6 a 7 de la tarda a IES Lluís Companys.
També destaquen activitats de cant, ball i esports. A partir del 7 de Maig es començarà a fer un curtmetratge. La tècnica de creu roja a Tordera, Veronica Pineda explica que els tallers estan oberts a tots els joves del municipi.

creu roja s+j

A més a més, la creu roja disposa d’aula d’estudi i servei de consulta oberta. Les inscripcions als tallers continuen obertes. Es poden realitzar al mateix centre, al carrer Canigó, 26 o trucant al 93.764.21.21

ÚLTIMES NOTÍCIES