IniciNoticiesSocietatAQUALIA FINALMENT NO TALLARÀ EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AQUESTA NIT

AQUALIA FINALMENT NO TALLARÀ EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AQUESTA NIT

IMGP6806En motiu de canvis en la previsió de les obres de sectorització del municipi, Aqualia informa que finalment no serà necessari tallar l’aigua aquesta nit fins a nou avís de la companyia. El tall havia de servir per col·locar les vàlvules de sectorització al carrer l’Amistat i al carrer Gaudí.

La col·locació de les vàlvules permetrà que quan es produeixi una avaria es pugui tallar l’aigua únicament en els carrers on es produeixi la fuita i no sigui necessari tancar la connexió del subministrament general. La instal·lació de les vàlvules pot provocar que quan circuli de nou l’aigua les tuberies arrastrin el manganès acumulat i per tant, l’aigua surti amb mal color. Paral·lelament, la nova planta potabilitzadora ja funciona al 100%. Carles Aulet apunta que ja s’ha començat a detectat una millora en la qualitat de l’aigua.

tall aigua 3

Des de l’Ajuntament de Tordera es vol informar d’aquesta situació i recordar que aquestes accions, juntament amb la posada en funcionament de la planta potabilitzadora, són del tot necessàries per resoldre definitivament la problemàtica de l’aigua a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES