IniciNoticiesSocietatAQUALIA TALLARÀ EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AQUESTA NIT PER COL·LOCAR NOVES VÀLVULES DE...

AQUALIA TALLARÀ EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AQUESTA NIT PER COL·LOCAR NOVES VÀLVULES DE SECTORITZACIÓ.

IMGP6806La Regidoria d’Obres i Serveis i  Aqualia informen que avui, es col·locaran dues noves vàlvules de sectorització a Tordera Per aquest motiu, es tallarà el subministrament d’aigua a tot el nucli urbà a partir de les deu de la nit i fins la matinada. Ho explica el regidor, Carles Aulet.

tall aigua 1

En aquesta ocasió les vàlvules es col·locaran al carrer Amistat i al carrer Gaudí. Les obres al carrer Amistat implicaran haver de tallar el trànsit de vehicles en aquest carrer des de dimarts i fins dijous. La col·locació de les vàlvules permetrà que quan es produeixi una avaria es pugui tallar l’aigua únicament en els carrers on es produeixi la fuita i no sigui necessari tancar la connexió del subministrament general. Carles Aulet explica que s’aprofitaran les nits per fer aquest treballs, per perjudicar al mínim els ciutadans.

tall aigua 2

La instal·lació de les vàlvules pot provocar que quan circuli de nou l’aigua les tubàries arrastrin el manganès acumulat i per tant,  l’aigua surti amb mal color. Paral·lelament, la nova planta potabilitzadora ja funciona al 100%. Carles Aulet apunta que ja s’ha començat a detectat una millora en la qualitat de l’aigua.

tall aigua 3

Des de l’Ajuntament de Tordera es vol informar d’aquesta situació i recordar que aquestes accions, juntament amb la posada en funcionament de la planta potabilitzadora, són del tot necessàries per resoldre definitivament la problemàtica de l’aigua a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES