IniciNoticiesEntitatsLES PAH’S DE TORDERA I PINEDA FAN UNA ENTREGA MASSIVA DE DOCUMENTS...

LES PAH’S DE TORDERA I PINEDA FAN UNA ENTREGA MASSIVA DE DOCUMENTS ALS JUTJATS D’ARENYS PER SOL·LICITAR L’ANUL·LACIÓ DELS PROCEDIMENTS HIPOTECARIS.

paharenysLes plataformes d’afectats per la hipoteca de Tordera i Pineda de Mar van fer ahir una entrega massiva de documents als jutjats d’Arenys de Mar per sol·licitar que s’anul·lin els procediments hipotecaris, tal com determina l’Unió Europea. La sentència manifesta que l’estat espanyol aplica clàusules abusives a les hipoteques.

En concret, als jutjats d’Arenys de Mar es van presentar quinze peticions per que es revisin les clàusules hipotecaries d’aquestes famílies. La membre de la PAH a Tordera, Marta Afuera sosté que la gran majoria d’hipoteques signades, tenen clàusules abusives.

PAH 1

L’objectiu d’aquesta entrega massiva també és aconseguir que un jutge revisi els procediments i determini si les clàusules dels bancs han estat abusives. En cas afirmatiu demanen que es torni a començar tot el procediment.  Marta Afuera fa una crida a les persones afectades que afrontin el problema.

PAH 2

Cal recordar, que la plataforma d’ afectats per la hipoteca de Tordera, convoca a tots els ciutadans, cada dilluns a les 7 de la tarda, al local Emili Vendrell per analitzar els casos que es plantegin a la nostra població.

ÚLTIMES NOTÍCIES