IniciNoticiesEsportsLA VICTÒRIA PROTAGONISTA EN LA MAJORIA DE RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

LA VICTÒRIA PROTAGONISTA EN LA MAJORIA DE RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Foto:(Premsa CFTordera) Benjamí "A" campions de lliga.
Foto:(Premsa CFTordera) Benjamí “A” campions de lliga.

Només el primer equip del Voleibol Masculí ha vist la derrota en aquesta jornada de lliga. La resta de primers equips tant de futbol, bàsquet masculí i femení, hoquei sobre patins, futbol sala i futbol empreses són victòries i empats. Comencem per el hoquei patins, que van disputar el seu partit dissabte per la nit a la pista del vigent campió de la copa príncep d’enguany el CH Mataró. 2-5 va ser el resultat final, valuós resultat per els interessos torderencs per de cara al tram final de temporada. Ara mateix cinquens retallant distàncies amb els rivals de dalt. Aquesta jornada tornarà a rodar la pilota al pavelló de la concòrdia, dissabte a les 19:00, contra el Raspeig.

També el bàsquet femení va jugar dissabte per la tarda a casa, amb el derbi de la tercera catalana davant el Malgrat 2000, victòria per 83-33. Aquesta setmana les noies del CBTordera descansen. Amb la secció masculina, victòria in extremis, per 58-61, a la pista del Can Sant Joan de Montcada i Reixac. Aquesta proper cap de setmana, tornarà el bàsquet a casa, a les 19:30 davant el Santmenat.

El CFTordera, també va sumant de tres en tres a la tercera catalana de futbol, en va tenir prou amb la primera part per sentenciar el partit per 2-0, que li permet ocupar la segona posició de la taula. Aquesta setmana també hi haurà futbol, en el municipal de Tordera, diumenge a les 17:00, Tordera-Cassa. Derrota del voleibol masculí per 3-2 al camp del Llars Mundet. Amb futbol sala, victòria per la mínima davant el líder el Riudellots per 7-6, i amb futbol d’empreses, empat a 0 del Sant Andreu davant la penya barcelonista de Lloret i el Torderenc es va imposar per 2-5 en els Veterans de Ca la Guido. Va arribant també els finals de lliga i de competició i aquesta setmana el planter del CFTordera està d’enhorabona per el campionat aconseguit per el Benjamí “A”. Les xifres d’aquest equip són bastant bones, 18 victòries, 2 empats, 2 derrotes, 136 gols a favor i 30 en contra.

Recordem també que al llarg del cap de setmana des de Ràdio Tordera, es realitza la cobertura esportiva dels primers equips tant amb els partits de fora com els de casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES