IniciNoticiesCulturaL’ESPLAI CONVOCA AVUI ASSEMBLEA DE SOCIS I INAUGURARÀ A LA BIBLIOTECA UNA...

L’ESPLAI CONVOCA AVUI ASSEMBLEA DE SOCIS I INAUGURARÀ A LA BIBLIOTECA UNA EXPOSICIÓ DE PINTURES I CERÀMIQUES FETES PELS SOCIS.

03209L’associació de la gent gran de l’esplai farà avui assemblea de socis i inaugurarà una exposició de pintures i ceràmiques, a les biblioteca. L’assemblea serà a dos quarts de 5 al local de l’esplai i entre el punts en l’ordre del dia destaca la lectura d’activitats del 2012, projectes per l’any 2013, lectura i aprovació de l’estat de comptes del 2012 i lectura i aprovació dels pressupost per l’any 2013. El president de l’esplai, Miquel Pujol fa un balanç positiu de les activitats organitzades durant l’any passat.

esplai 1

Un cop finalitzada l’assemblea, s’anirà a peu fins a la biblioteca per assistir a l’inauguració de l’exposició dels alumnes dels tallers de pintura i ceràmica de l’esplai. Ho explica Miquel Pujol.

esplai 2

L’exposició es podrà visitar fins el divendres, 12 d’ abril en l’horari habitual de la biblioteca.

D’altra Banda, l’esplai prepara una sortida teatral a Barcelona per veure el musical “La família Irreal”. La sortida està oberta a tothom i serà dissabte a tres quarts de 4 de la tarda. Per més informació o reserves us podeu adreçar a l’esplai o trucar al 93.764.04.85

ÚLTIMES NOTÍCIES