IniciNoticiesCulturaJA S’HA OBERT EL PERÍODE D’ENTREGA DE LES FOTOGRAFIES DEL TERCER CONCURS...

JA S’HA OBERT EL PERÍODE D’ENTREGA DE LES FOTOGRAFIES DEL TERCER CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FIRA DEL RAM, ORGANITZAT PEL FOTOCLUB TORDERA. HI HA TEMPS FINS AQUEST DIVENDRES, 5 D’ABRIL.

03195Per tercer any consecutiu, l’entitat Fotoclub Tordera ha organitzat el concurs de fotografia de la Fira del Ram 2013. El període d’entrega de les fotografies ja està obert i s’allargarà fins aquest divendres, 5 d’abril. Es poden portar a l’Ajuntament de Tordera o al local del Fotoclub. El dissabte, 6 d’abril, es farà el fallo del jurat, on es decidiran les fotografies guanyadores. Cada participant pot presentar un màxim de dues instantànies, que poden ser tant en blanc i negre com en color. Xavier Llop, president del Fotoclub Tordera, recorda que el concurs està obert a tothom i que hi ha dues categories.

xavier llop fira 2

El primer premi de la categoria de grans són 150 euros i un trofeu, el segon premi 100 i un trofeu i pel tercer, 50 euros i un trofeu. Pels menors de 16 anys, els dos premis són un val de compra de Pasqual Fotògrafs pel primer i un teclat i un ratolí de disseny pel segon, ofert per Tecno Informàtica Tordera.

Del 8 al 20 d’abril es podrà veure una selecció de les fotografies presentades al concurs, al local del Fotoclub Tordera, totes les tardes de 7 a dos quarts de 9 del vespre. L’entrega de premis serà el dia 20 d’aquest mes, a les 7 de la tarda, al local de l’entitat. Per més informació o dubtes, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça fotoclubtordera@gmail.com o consultar la pàgina web www.wix.com/llophoto/fotoclubtordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES