IniciNoticiesEsportsTORNA LA COMPETICIÓ ESPORTIVA TORDERENCA AQUESTA SETMANA

TORNA LA COMPETICIÓ ESPORTIVA TORDERENCA AQUESTA SETMANA

Foto: CPT C.Vila
Foto: CPT C.Vila
Desprès de l’aturada per setmana santa de la competició esportiva, la jornada torna a posar-se en marxa. Comencem parlant de futbol, i es que el primer equip del CFTordera, fa dues setmanes, va jugar a casa diumenge per la tarda, i va endur-se els tres punts per la mínima 1-0 davant el Vila-roja. Tres punts valuosos, que fan seguir els torderencs amb la segona posició. Aquesta setmana, es desplacen fins a Tossa, diumenge a les 17:00 de la tarda.

Amb bàsquet, el sènior Masculí es desinfla de la lluita per la primera plaça, en perdre per 74-77 contra el Caldes de Montbui. Tot i així segueixen segons de la categoria, i aquesta propera setmana es desplacen fins a Montcada i Reixac, diumenge a les 19:30. Amb bàsquet femení, fa dues setmanes van aplaçar el seu partit per el 1 de Maig. Segueixen quartes de la tercera catalana femenina, i aquesta setmana la jornada la jugaran a casa, dissabte a casa a les 19:00, derbi amb el Malgrat 2000.

El CPTordera, ha descansat dues setmanes consecutives. Ens hem de remontar a la setmana del 9 de Març, victòria per 4-5 contra el Manlleu. Aquesta setmana torna la competició de la primera nacional espanyola, disputaran el seu partit al camp del Mataró, dissabte a les 20:30. Amb voleibol masculí, el CVTordera va perdre per 2-3 contra el Avap Girona. Aquesta setmana disputen el seu partit a la pista del Llars Mundet. Amb el futbol sala, derrota per 3-2 contra la Bisbal. Aquesta setmana juguen el seu partit a casa contra el Riudellots. Amb futbol d’empreses derrota per 0-6 del Sant Andreu a casa contra el Vidrerenc. També derrota del torderenc per 3-2 contra la penya Barcelonista Lloret. Aquesta setmana el Sant Andreu serà el que s’enfrontarà a la penya de Lloret, i el Torderenc, visitarà el camp dels Veterans del Cala Guido.

ÚLTIMES NOTÍCIES