IniciNoticiesSocietatLES OBRES DE L’N-II ENTRE SILS I CALDES, ATURADES DE NOU PER...

LES OBRES DE L’N-II ENTRE SILS I CALDES, ATURADES DE NOU PER LA FALLIDA DE L’EMPRESA.

obresnacionalLa fallida de l’empresa constructora ha fet aturar, una vegada més, els treballs per transformar en autovia un tram de la carretera Nacional II a les comarques de Girona, entre els pobles de Sils i Caldes de Malavella. L’adjudicatària, Acciona, va subcontractar els treballs fa cinc mesos a una constructora local que ha presentat concurs de creditors i s’ha endut la maquinària. L’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, ha confiat que els treballs s’encarreguin a una altra empresa i ha recordat que tenen quinze mesos per acabar.

obres aturades 1

El director general de carreteres de l’Estat, Jorge Urrecho, assegura que les obres parades per la fallida d’una empresa subcontractada es reprendran “de manera immediata”.

obres aturades 2

Les obres ja es van suspendre el 2009, i es van reprendre a finals de l’any passat. De fet, era l’únic tram de l’N-II a Girona on s’estava treballant. D’ altra banda, l’Estat ha encarregat els projectes per desdoblar tota l’N-II entre Girona i la frontera i ha dividit l’obra en set trams. La intenció del Ministeri de Foment és treure a concurs la redacció dels projectes a mitjans 2013, en paral·lel amb la licitació de l’obra del Sils-Maçanet. Mentre l’obra no s’enllesteixi, els camions es desviaran per l’AP-7, però que no hi ha data per engegar la mesura.

ÚLTIMES NOTÍCIES