IniciNoticiesCulturaESCOLARS I AVIS COMPARTEIXEN EXPERIÈNCIA AL TEATRE CLAVÉ COM A PÚBLIC DE...

ESCOLARS I AVIS COMPARTEIXEN EXPERIÈNCIA AL TEATRE CLAVÉ COM A PÚBLIC DE L’ILLA DESCONEGUDA, DE LA COMPANYIA BASCA MARKELIÑE.

illadesconeguda1Diuen que el teatre no hi entén d’edats, ni de gènere, ni d’idioma. I és precisament aquesta premissa la que impulsa el Teatre Clavé a dur a terme l’experiència intergeneracional en el públic d’un mateix espectacle dos col·lectius diferenciats: alumnes de diferents cursos de primària d’escoles de l’Alt Maresme i usuaris del centre de dia Montserrat de Pineda de Mar.

En aquest cas, demà seran espectadors de L’illa desconeguda de la companyia Markeliñe. Un espectacle de teatre gestual i visual basat en un conte de José Saramago, en què el fil conductor parteix de la idea que buscar l’illa desconeguda és defensar el dret de cadascú de desenvolupar les potencialitats i la responsabilitat amb el destí.

És la primera vegada que dins la programació en horari escolar del Teatre Clavé comparteixen platea alumnes de diferents escoles de l’Alt Maresme i usuaris d’un centre de dia. Amb tot, i si els resultats no confirmen el contrari, la intenció és continuar fomentant experiències d’aquestes característiques que persegueixin l’enriquiment artístic, social i humà dels participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES