IniciNoticiesEntitatsPROP DE 150 PERSONES PARTICIPEN A LA CALÇOTADA POPULAR PER LA INDEPENDÈNCIA...

PROP DE 150 PERSONES PARTICIPEN A LA CALÇOTADA POPULAR PER LA INDEPENDÈNCIA ORGANITZADA PER LES JERC DE TORDERA.

20130310_161810Les JERC de Tordera van celebrar ahir la quarta calçotada popular per reclamar la independència de Catalunya. Prop de 150 persones van gaudir, al Parc de la Sardana, d’un dinar amb calçots i la seva salsa, botifarra, postres, pa, vi i aigua. L’acte va comptar amb l’assistència de la diputada al Congrés dels Diputats per la coalició ERC-Reagrupament-Catalunya Sí, Teresa Jordà. En declaracions a Ràdio Tordera, la diputada destacava la importància del món municipalista per assolir l’objectiu independentista.

teresa jorda calçotada

També va participar a la calçotada independentista la diputada al Parlament de Catalunya de les JERC, Marta Vilalta. Ella mateixa destacava el paper clau dels joves en aquest procés cap a la sobirania de Catalunya i animava a seguir organitzant actes populars.

marta vilalta calçotada

Al final de la jornada, el portaveu de les JERC a Tordera, Marcel Fernández, es mostrava satisfet per l’èxit de participació a la calçotada per la independència i assegurava que l’any que ve hi haurà la cinquena.

balanç calçotada jerc

Tots els participants a la quarta calçotada popular per la independència, organitzada des de les JERC de Tordera, es van endur de record un pitet especial de la celebració. A més, la majoria de productes tenien denominació d’origen torderenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES