IniciNoticiesEsportsMOLT BONA LA JORNADA ESPORTIVA UNA SETMANA MÉS

MOLT BONA LA JORNADA ESPORTIVA UNA SETMANA MÉS

Entrenadors del CFTordera.
Entrenadors del CFTordera.

Bona jornada esportiva d’aquest passat cap de setmana per els equips torderencs. Amb hoquei sobre patins, nova victòria i amb una bona dinàmica pel primer equip del CPTordera que va jugar a Manlleu el dissabte a les 18:00. Amb aquesta victòria els torderencs, pujen una posició, aprofitant la derrota del FCBarcelona “B”, ara mateix cinquens de la primera nacional espanyola. Aquesta propera setmana, tornen al pavelló de la concòrdia, el dissabte per la tarda a les 19:00, on rebran el Vilafranca.

El CFTordera, va jugar a casa davant l’Obispado de Blanes, en un derbi de la tercera catalana. Els torderencs van tirar d’orgull, i es van imposar per 2-0. Ara mateix situació plàcida a la classificació, assegurant la segona posició a quatre punts dels tercers, el Llagostera “b” que van empatar el seu partit i també a quatre punts del líder el Sporting Vidrerenca. Aquesta setmana el Tordera jugarà a fora, a Sils dissabte a les 17:30.

Amb bàsquet masculí, victòria còmode del primer equip per 89-52. Amb segona posició, segueix el sènior masculí. Aquesta jornada disputaran el seu partit a la pista del regina carmeli dissabte tarda. Amb el Sènior Femení, victòria molt clara per 29-103 contra el Montmeló, les últimes de la categoria. La propera setmana tornen a casa, jugaran contra el Calella, dissabte a les 19:00. Amb voleibol masculí derrota per 0-3, davant el roquetes. Amb futbol sala, victòria per 1-5 contra el Tossa. I amb futbol d’empreses, veterans Hostalric 2-2 Torderenc. Sant Andreu 1-2 Aigües Bones.

ÚLTIMES NOTÍCIES